Freys Logo
Freys - Driven by Experience sedan 1896

Freys - Driven by Experience sedan 1896

Lojalitet
Lojalitet

De senaste 125 åren har vi haft fullt fokus på att ta hand om våra lojala kunders olika behov, allt från företag av olika storlekar till statliga myndigheter. Vi har också tagit hand om kunder från vårt exklusiva internationella nätverk av limousinföretag världen över som vi är glada att vara en del av.

Diskretion
Diskretion

Diskretion betyder för oss att vi är diskreta, punktliga, säkerhetsmedvetna, tillgängliga och inte minst effektiva och flexibla. Vi hjälper gärna till att planera företagsresor och koordinera viktiga möten och tillställningar. Vi säkerställer att din resa från A till B blir så enkel och smidig som möjligt. Våra kunders önskningar är vår lag, och nekande svar ligger långt bort från vår värdegrund. Vi vill inte vara bra på det vi gör. Vi vill vara bäst.

Trygghet
Trygghet

Vi har varit aktiva i limousinbranschen sedan 1896. Den långa erfarenheten har lärt oss att trygghet sitter i de detaljer som ger tillfredsställelse till våra kunder då de upplever våra tjänster. I mer konkreta termer innebär det att våra chaufförer är duktiga både socialt och bakom ratten, och att våra bilar är både nya och uppgraderade.

Erfarenhet
Erfarenhet

Vårt löfte – Driven by Experience – kräver att vi alltid överträffar våra mest kräsna kunders förväntningar, med ett oupphörligt fokus på utveckling av verksamheten samt efterlevnad till gällande regelverk och förordningar. Ett exempel på denna utveckling är att vi från 1 februari 2021 inte längre erbjuder våra tjänster till allmänheten. Vårt erbjudande är tydligare, och vi erbjuder numera våra tjänster enbart till avtalskunder, dvs företag, myndigheter och vårt globala nätverk av samarbetspartners

Historia
Historia

Det är med illa dold stolthet vi firar 127 år i branschen år 2021. Jubileet signalerar att vi är ett av Sveriges äldsta ännu-levande företag. Hurra för oss! Till syvende och sist är det bara ännu ett steg mot framtiden, något vi påminner oss om och blickar framåt. Vår vision är densamma. Vi vill vara världens ledande och mest hållbara personbefordransföretag.

Ett urval av kunder och samarbetspartners

Scutus
Delfinbuss
Limousineservice
NLA
Scutus
Delfinbuss